Velika lista pojačanja Manchester Uniteda: Stiže osam novih igrača, šestorica su već poznata!
(Foto: EPA)

Solskjaer planira nove potpise

Velika lista pojačanja Manchester Uniteda: Stiže osam novih igrača, šestorica su već poznata!

M. Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer planira potpisati čak osam fudbalera u naredna dva prelazna roka.

Crveni đavoli će prema svemu sudeći ponovo imati tešku sezonu. Ekipa igra zaista loše, ali Solskjaer ima veliku podršku rukovodstva kluba, pa će dobiti potreban novac kako bi doveo igrače koje želi.

A Solskjaer ima zaista velike planove. U naredna dva prelazna roka želi dovesti čak osmoricu fudbalera, a neka od imena su već poznata.

Najviše interesa tim sa Old Trafforda pokazuje za dvojicu fudbalera Leicestera Jamesa Maddisona i Bena Chilwella, a očekuje se da će za njih biti ponuđena cifra od 130 miliona funti.

Defanzivni dio ekipe mogao bi postati jači za portugalskog stopera Rubena Diasa, a navodno je već dogovoren dolazak hrvatskog napadača iz Juventusa Marija Mandžukića.

Pored Mandžukića Solskjaer bi rado u svojim redovima vidio i veznjaka Emrea Cana, a navodno su u Unitedu za ova dva fudbalera spremni ponuditi čak i Paula Pogbu.

Solskjaer bi rado vidio i svog sunarodnjaka Mathiasa Normanna koji igra odlično u dresu Rostova na poziciji veznog fudbalera i ovih šest fudbalera za sada predvode listu pojačanja Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Očekuje se da će pored ove šestorke Solskjaer zahtjevati dolazak još dvojice fudbalera na pozicijama za koje smatra da su deficitarne, a vidjet ćemo na kojim pozicijama će tražiti nove fudbalere.

Proteklog ljeta United je napravio nekoliko transfera, a u klub su stigla zvučna imena poput Harryja Maguirea i Aarona Wan-Bissake, ali igra kluba nije previše napredovala.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saimai1316
Jadno bogami,to nisu nikakva pojacanja za klub kao sto je m.u
4 0
Laso
Slabo je to sve...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi