Već u januaru

Ne, nije šala! Čovjek koji je obilježio eru u Realu odlazi u Manchester United

Admin Čaušević

Iako konstantno troši ogroman novac na nova pojačanja Manchester United je sve dalje od vrha engleskog i evropskog fudbala. 

Crveni đavoli neće štediti ni u januaru, a na Old Trafford bi mogao stići ni manji ni više nego Toni Kroos, čovjek koji je obilježio jednu eru u Real Madridu.

Naime, Kraljevi bi mogli iskoristiti Kroosa kao dio transfera prema kojem bi Paul Pogba stigao na Santiago Bernabeu.

Crveni đavoli su i prethodnih godina bili jako zainteresovani za Nijemca, ali su ga bezuspješno pokušali dovesti. Međutim, sada su se stvari promijenile.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogba je i dalje najveća želja Zinedinea Zidanea i ne isključuje se mogućnost da francuski veznjak i Kroos već u januaru zamijene dresove.

Kroos koji ima 29 godina je u Real stigao 2014. godine i bio je jedan od ključnih igrača ekipe koja je tri puta u nizu osvojila Ligu prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.