Uhapšeni pljačkaši igrača Reala i Atletica, dolaze za Balkana

Jedan uspio pobjeći

Uhapšeni pljačkaši igrača Reala i Atletica, dolaze za Balkana

A. Čaušević

Nekoliko igrača Reala i Atletico Madrida su bile žrtve pljački u proteklom periodu, a pljačkaši su djelovali kad bi oni igrali utakmice. 

Lopovi su krali nakit, satove i novac, a pljačke su vršili uglavnom kada bi kući bile žene i djeca fudbalera kako bi ih dodatno zastrašili.

Španska policija je uhapsila četvericu Albanaca od kojih je jedan već bio u zatvoru zbog pljački. Uhapšen je 2007. godine kao član grupe koja je opljačkala dom biznismena Luisa Morena.

Trojica lopova su uhapšena u Madridu, a jedan u Toledu. U stanu je pronađeno 100.000 eura, nakit te druge vrijedne stvari koje pripadaju neimenovanom igraču Atletica koji je opljačkan dva puta u tri dana.

Inače, u proteklom periodu žrtve pljačke su bili Alvaro Morata, Casemiro, Lucas Vasquez, Thomas Partey, Isco i Zinedine Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uhapšeni se sada suočavaju sa nizom optućnica uključujući onu za djelovanje kao kriminalna organizacija te lažiranje dokumenata.

Grupa je imala i petog člana koji je uspio pobjeći iz Španije i prostora Evropske unije pa je za njim izdata međunarodna potjernica.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pipun
Nema vise tuljumba i boza sad samo otimacina
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi