Hari Vukas i njegovi igrači spremni će dočekati sutrašnji derbi protiv FK Velež

SportSport.ba na posljednjem treningu Plemića pred sraz s Veležom

HŠK Zrinjski: Odlična atmosfera pred gradski derbi

U Mostaru je uoči sutrašnje utakmice između FK Velež i HŠK Zrinjski gotovo sve u znaku gradskog derbija. 

Gotovo da nema kutka grada u kojem se zbog sutrašnjeg sraza Rođenih i Plemića bar na trenutke zaboravlja svakodnevica i ne priča o utakmici. 

I za jedne i za druge radi se sigurno o velikom ispitu a kad se u obzir uze činjenica da su i jednom i drugom timu bodovi itekako potrebni onda znamo da su svi preduvjeti za odličnu utakmicu tu. 

Posljednji trening Plemića pred sutrašnje izazove protekao je u dobroj atmosferi. Hari Vukas može biti zadovoljan jer će sutra na raspolaganju imati gotovo sve nogometaše iz svog širokog rostera, a kako je sam najavio na današnjem zajedničkom pressu u prostorijama Sportskog Saveza Mostara, na travnjak stadiona Rođeni sutra će istrčati najspremnijih 11 nogometaša.

Iako je utakmica na programu za manje od 24h današnji trening Plemića prošao je u nešto opuštenijoj atmosferi, a poslije treninga igrači će do sutrašnjeg derbija vrijeme provesti u karanteni u jednom od mostarskih hotela. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.