Da li će Dijamant biti i u konkurenciji za utakmicu?

Roma objavila spisak putnika u Đenovu: Džekin čudesni oporavak

Edin Džeko je 6. oktobra, tokom utakmice Rome i Cagliarija, zadobio povredu jagodične kosti.

Dvije frakture su zahtijevale operativni zahvat i vjerovalo se da Edin Džeko neće ponovo na teren do početka idućeg mjeseca.

Zbog toga je propustio i posljednje utakmice reprezentacije BiH, a malo ko je mogao i zamisliti da će uopšte biti u priči za naredni meč Rome, protiv Sampdorije u nedjelju.

Međutim, trener Rome Paulo Fonseca je na današnjoj press konferenciji poručio da će odluku o Edinu Džeki, koji je trenirao sa zaštitnom maskom, donijeti nakon posljednjeg treninga pred polazak u Đenovu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fonseca je nakon treninga odlučio uvrstiti Edina Džeku na spisak putnika na meč sa Sampdorijom, što je Roma potvrdila na zvaničnom sajtu.

Da li će se naći i u konkurenciji za meč, vidjet ćemo sutra...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.