Fonseca sve iznenadio pred Sampdoriju: "Za Džeku ćemo vidjeti danas nakon treninga"

Mogao bi put Genove

Fonseca sve iznenadio pred Sampdoriju: "Za Džeku ćemo vidjeti danas nakon treninga"

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju u gostima protiv Sampdorije u okviru osmog kola italijanske Serije A.

Rimski klub će biti itekako oslabljen jer je čak pet igrača van terena zbog povreda uključujući i bh. napadača Edina Džeku. Također, Romu s klupe neće voditi ni trener Paulo Fonseca koji je dobio crveni karton u meču protiv Cagliarija.

Roma na ovom meču ne može računati na Diawaru, Cengiza Undera, Mkhitaryana i Pellegrinija, a pod upitnikom su Perotti i Zappacosta. No, odlične vijesti su da bi Džeko mogao biti u konkurenciji za okršaj protiv Sampdorije

Fonseca je pred sutrašnju utakmicu otkrio da će Perotti biti u konkurenciji za meč, ali da nije siguran koliko će moći odigrati. Kada je u pitanju Džeke otkrio je da je on trenirao s ekipom, te da će danas donijeti odluku da li će putovati sutra s ekipom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Perotti je trenirao s ekipom ove sedmice i bit će u konkurenciji za meč, ali ne znamo koliko može odigrati. To isto važi i za Florenzija koji će vjerovatno početki utakmicu. Džeko je također trenirao sa zaštitnom maskom. To nije idealna situacija, ali vidjet ćemo danas kako će sve proći na treningu. Sigurno da nećemo ništa rizikovati, ali..", rekao je Fonseca.

Ukoliko se Džeko nađe u konkurenciji za meč onda će sigurno ostati na klupi, a mjesto u napadu će zauzeti Nikola Kalinić. Fonsecu će sutra na klupi mijenjati njegov pomoćnik Nuno Campos u kojeg ima potpuno povjerenje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lampa
@nikola.vujovic procitaj ovo
1 0
lampa
@nikola.vujovic
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi