Kapiten Reala pred gostovanje u Istanbulu

Ramos: Svi smo uz Zizoua, do smrti

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos insistira na tome da je čitava ekipa i dalje uz trenera Zinedinea Zidanea, ali i da će tako ostati u budućnosti. 

Ovakvi Ramosovi komentari stižu nakon šokantnog poraza Reala od Mallorce, nakon kojeg su se pojačale špekulacije o prekidu saradnje između kraljevskog kluba i Zidanea.

Inače, pred Real Madridom je veoma važno gostovanje kod Galatasarayja u Ligi prvaka. Kraljevi su u prva dva kola grupne faze LP osvojili samo bod (kao i turski velikan) i trenutno se nalaze na posljednjem mjestu u Grupi A.

"Jedino što nam je na umu, uprkos svemu što se desilo, je da pobijedimo i odigramo dobru utakmicu. Moramo pobijediti", rekao je Ramos pred sutrašnju utakmicu u Istanbulu, pa se osvrnuo na Zidanea i špekulacije o odlasku francuskog stručnjaka:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svi znaju da je svlačionica uz Zizoua do smrti, i šta kod da se desi moramo djelovati ujedinjeno... Real se uvijek vraća i jedini način je da budemo zajedno. Dobri rezultati će vratiti sve na našu stranu".

Duel Galatasaray - Real Madrid se igra sutra od 20:45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.