Zidane govorio o mogućem povratku Mourinha: Ne mogu lagati da me ne brine

Hoće li Real dobiti novog trenera?

Zidane govorio o mogućem povratku Mourinha: Ne mogu lagati da me ne brine

Edmir Škorić

Uoči utakmice Lige prvaka protiv Galatasarayja, trener Real Madrida Zinedine Zidane održao je press konferenciju.

Real nije dobro otvorio sezonu u Ligi prvaka, a duel s Galatom dočekuje u malo slabijoj atmosferi jer je u subotu navečer poražen od Mallore s 1:0.

Nakon tog meča pojačale su se glasine o povratku Josea Mourinha, a Zidane priznaje da ga to brine.

"U nogometu lako zaboravljamo prošlost i ono što smo radili. Ono što smo postigli s Realom pripada prošlosti. Ne mogu vam reći da se ne brinem zbog ove situacije, smeta mi, ali ono što trebam učiniti je dati sve od sebe i razmišljati pozitivno kao i uvijek", rekao je Zidane večeras novinarima, dodavši:

"Pred nama je važna utakmica u Ligi prvaka i znamo u kakvoj smo situaciji. Pokušat ćemo da pobijedimo. Sutra je još ješ jedan meč koji može da promijeni situaciju i nastojaćemo to da uradimo".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real Madrid ima samo jedan bod u prva dva kola Lige prvaka pošto je poražen od PSG-a i remizirao s Bruggeom u meču u kojem je gubio 2:0 na poluvremenu, a sada mu slijede dva teška duela s Galatom.

Real jeste favorit, ali nikome nije lako igrati u grotlu Istanbula, a upravo se tamo igra sutrašnji meč.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi