Oporavio se od povrede

Sjajne vijesti za Redse, Salah vjerovatno starter protiv Genka

Egipatski fudbaler Mohamed Salah vratio se treninzima Liverpoola.

Podsjetimo, Salah je propustio remi (1:1) protiv Manchester Uniteda u nedjelju poslijepodne zbog povrede članka koju je zadobio još prije reprezentativne pauze.

Ipak, sada se oporavio i vratio treninzima te će putovati s ostatkom ekipe u Belgiju na susret Lige šampiona protiv Genka, a Englezi prenose kako b i trebao biti čak i starter. Taj meč igra se sutra navečer.

Trener Redsa Jurgen Klopp je nakon remija s Unitedom rekao kako nije bilo šansi da Salah zaigra.

"Mo nije bio spreman, tako su stajale stvari. Nije mogao trenirati s ekipom. Ne znam zašto su svi govorili da će igrati, otkud je to došlo... Za današnji meč nije bilo šansi, možda će biti spreman za srijedu i Genk, vidjet ćemo", rekao je u nedjelju navečer Klopp.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Čini se kako se Salah ipak potpuno opravio a njegovo prisustvo u prvoj postavi svakako će dati dimenziju više igri Liverpoola koji je pod imperativom pobjede na nezgodnom gostovanju.

Redsi nakon dva kola u grupi E imaju tri osvojena boda i nalaze se na 3. poziciji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.