Carragher: Liverpool nije bio spreman za derbi
Carragher smatra da su dva tima potpuno drugačije ušla u meč

Bivši igrač Redsa je pohvalio United

Carragher: Liverpool nije bio spreman za derbi

S. Pašalić

Liverpool je jučer odigrao 1:1 u derbiju protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu.

Redsi su gubili do 85. minute, a onda je Lallana pogodio za izjednačenja i spasio svoj tim da ne upiše prvi poraz ove sezone.

Ipak, izabranici Jurgena Kloppa nisu odigrali dobru utakmicu, a tog je mišljenja i bivši igrač ovog kluba Jamier Carragher koji smatra da Redsi nisu bili spremni za derbi.

Sa svih osam pobjeda od početka sezone i sa očajnom formom Uniteda, Liverpool je prije meča bio favorit, ali to nije pokazao na terenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sve se vrtilo oko Uniteda. Dueli, startovi, odigrali su derbi, bili su agresivni. Liverpool nije bio spreman u prvom poluvremenu za derbi, za intezitet utakmice", rekao je Carragher večeras za Sky Sports.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi