Crveni đavoli gostuju Partizanu

Manchester United u Beogradu kopira Celticov potez iz Sarajeva

Admin Čaušević

Manchester United će u trećem kolu Evropa lige gostovati Partizanu. 

Ekspedicija slavnog engleskog kluba će u Beograd doputovati večeras i interesantno postupit će identično kao i Celtic koji je ljetos gostovao u Sarajevu.

Naime, Crveni đavoli će današnji trening obaviti u svom trening kampu, tj. neće trenirati na stadionu Partizana.

Zvijezde tima sa Old Trafforda će se sa aerodroma zaputiti u hotel, a Ole Gunnar Solskajer će na zvaničnu press konferenciju.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Kada je u julu Cetic u prvom pretkolu Lige prvaka gostovao ekipi Sarajeva u škotskom prvaku su se također odlučili da dan uoči utakmice ne treniraju na stadionu Asim Ferhatović Hase 

Sutrašnji duel Partizana i Manchester Uniteda počinje u 18:55. Nakon dva kola ove ekipe dijele prvo mjesto na tabeli grupe L sa po četiri boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.