Problemi sa povredama

Solskjaer u Beogradu bez petorice fudbalera

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer odredio je putnike za Beograd.

Crveni đavoli će u četvrtak navečer igrati protiv Partizana u okviru 3. kola Evropa lige, a norveški stručnjak će i u ovom meču imati velikih problema sa povredama.

Zbog toga Solskjaer ne može računati na Davida De Geu, Axela Tuanzebea, Luka Shawa, Paula Pogbu i Nemanju Matića. Dobre vijesti za njega su te što se Jesse Lingard vratio na teren.

Spisak putnika za Beograd izgleda ovako:

Sergio Romero, Lee Grant, Matej Kovar; Phil Jones, Ethan Laird, Victor Lindelof, Harry Maguire, Marcos Rojo, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams; Fred, James Garner, Daniel James, Jesse Lingard, Scott McTominay, Juan Mata, Andreas Pereira; Mason Greenwood, Anthony Martial, Marcus Rashford.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Treba reći i to da će Crveni vragovi večeras doputovati u Beograd i odmah će se zaputiti u hotel jer će prethodno u svom Trening kampu odraditi trening, a Solskjaer će po dolasku u Beograd odmah otići na press konferenciju.

Sutrašnji duel Partizana i Manchester Uniteda počinje u 18:55. Nakon dva kola ove ekipe dijele prvo mjesto na tabeli grupe L sa po četiri boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.