Novinar Mundo Deportiva tvrdi

"Perez želi Mourinha, ali to bi izazvalo građanski rat, a zna se ko bi ga predvodio"

Edmir Škorić

Nastavljaju se špekulacije oko moguće promjene na klupi Real Madrida, a kao nasljednik Zinedinea Zidanea često se spominje Jose Mourinho.

Navodno je predsjednik Real Madrida Florenzino Perez odlučan da vrati Mourinha i da, ako se situacija ne poboljša, ponovo pruži ruku rastanka sa Zidaneom.

Novinar Mundo Deportiva Francesc Aguilar smatra da bi takav scenarij izazvao "građanski rat".

"Florentino bi na mjestu Zidanea rado vidio Mourinha, ali to bi dovelo do građanskog rata u svlačonici, a Sergio Ramos bi ga predvodio. Stoga postoje i bolja rješenja", napisao je Aguilar, pritom objasnivši ko bi bio "idealno rješenje".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mislim da bi Massimiliano Allegri, koji i dalje odbija Manchester United, bio najbolje rješenje za Real Madrid", tvrdi Aguilar.

S Realom se povezuje i Mauricio Pochettino, ali uprava će barem još neko vrijeme pustiti Zidanea da radi svoj posao i da pokuša osvojiti La Ligu i Ligu prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.