Mourinho sinoć pratio svoj novi klub?

Gledao meč Arsenala

Mourinho sinoć pratio svoj novi klub?

Edmir Škorić

Nastavljaju se špekulacije, a sve je izvjesnije se da se Jose Mourinho vraća u Premier ligu.

Mourinho je krajem 2018. godine smijenjen u Manchester Unitedu nakon loših rezultata, a njegovo je mjesto pripalo Ole Gunnaru Solskjaeru.

Portugalac se skroz povukao iz trenerskog posla, mada je često u medijima i za neke televizijske stanice je radio kao nogometni analitičar, ali čini se da je došlo vrijeme da se Jose vrati na klupu.

Spominjao se kao trener mnogih timova, a sada je najaktuelnija priča o njegovom angažmanu u Tottenham umjesto Mauricija Pochettina.

Mada, sinoć je uhvaćen na Emiratesu na meču Arsenala u Evropskoj ligi, a navodno je kasnije sjedio sa Raulom Sanllehijem, jednim od operativaca u Arsenalu, koji je ranije radio kao direktor u Barceloni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Smatra se da bi Mourihno mogao da naslijedi Unaija Emeryja, kojeg navijači već tjeraju nakon što je i ova sezona poprilično loše krenula za Topnike.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

edinho
e samo jos on fali pa da sve ide u pm...
5 1
adis04
ne bi ga stavio za trenera samo zbog Wengera
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti