Izazvao razne komentare

Neymar ponovo poslao skrivenu poruku putem Instagrama da želi nazad u Barcelonu

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar ovog ljeta bio je svakodnevno meta špakulacija da će napustiti PSG i karijeru nastaviti u Barceloni.

Neymar je prije dvije godine odlučio da napusti Barcelonu i za nevjerovatnih 222 miliona eura potpiše za PSG. Međutim, Brazilac je shvatio da je napravio grešku i ljetos je pokušao to ispraviti povratkom u Barcu.

Katalonski klub je dao maksimum da ga pokušaju vratiti u svoje redove, ali jednostavno PSG nije želio da ga proda. Neymar je priznao da je želio nazad u Barcelonu i da razumije što mu navijači PSG-a sada zvižde.

Obećao je da će dati maksimum svaki put kada obuče dres PSG-a i poručio je da je sada samo fokusiran za francuski klub. No, navijači PSG-a vjeruju da je Neymar ponovo dao do znanja svima da želi u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naime, Neymar je objavio story na Instagramu na kojem je snimao svog prijatelja, ali mnogi vjeruju da je to bila skrivena poruka. Naime, u pozadini se nalazila velika fotografina Neymara i njegovog sina Davija Lucce, a obojica su bila u dresu Barcelone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.