Icardi: PSG je najbolji tim u kojem sam ikad igrao

Argentinac oduševljen

Icardi: PSG je najbolji tim u kojem sam ikad igrao

E. Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi napustio je ovog ljeta Inter i odlučio je karijeru nastaviti u dresu PSG-a.

U Interu su otpisali Icardija još u martu ove godine i bilo je jasno da će na ljeto napustiti klub. Argetinac je to uradio u samom finišu ljetnog prelaznog roka i otišao je na jednogodišnju posudbu u PSG.

Icardi je sinoć odigrao odličan meč u derbiju protiv Marseillea i uspio je postići dva gola u pobjedi od 4:0. Nakon meča argentinski napadač je ponosno rekao da je PSG najbolji tim u kojem je ikada igrao.

"Sretan sam zbog svojih golova i pobjede večeras. Igrao sam sa velikim šampionima u svojoj karijeri, ali ovaj tim PSG-a je najbolja ekipa s kojom sam igrao. Osjećam se odlično i znam da mogu postići još dosta golova", rekao je Icardi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Icardi je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu PSG-a u svim takmičenjima odigrao sedam utakmica i postigao je čak sedam golova, te je dodao jednu asistenciju.

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Pa kume igrao si za Sampdoriu i (raspali) Inter... nije neka referenca
8 2
pazzo13
Momak je doktor za Lukakua ,ako je Inter vec htio da ga proda trebao je uzeti vise para,a ne ovako pozajmica. Mlad je jos ,a opet bio je dva puta prvi strijelac serie A ,svake sezone je bio dvocifren,nema bas puno tako dobrih napadaca u njegovim godinama ,pravih spiceva mozda jos Kejn
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi