Velika podrška za našeg kapitena

Oduševio Italijane: Pogledajte kako Dani Džeko pjeva himnu Rome

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome u nedjelju su na Olimpicu pobijedili Milan sa 2:1 u derbiju devetog kola italijanske Serije A.

Roma je uspjela da dođe do tri boda iako je bila itekako oslabljena zbog povrijeđenih igrača. No, Vučica je pokazala veliku želju u derbiju protiv Milana i na kraju zasluženo slavila sa 2:1.

Prvi gol za Romu postigao je bh. napadač Edin Džeko koji se vratio na teren iako se još uvijek nije u potpunosti oporavio od povrede jagodične kosti. No, Džeko je kao pravi kapiten zaigrao od prve minute i ponovo je zabio gol.

Naš kapiten je imao i veliku podršku s tribina od strane supruge Amre, te njegove djece Une i Danija. U centru pažnje italijanske javnosti našao se njegov sin Dani koji je iz sveg srca pjevao himnu Rome pred početak meča.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Video je objavila Amra na svom Instagram profilu, a ubrzo je Dani postao glavna tema navijača Rome koji su oduševljeni što sin njihovog najboljeg igrača toliko voli ovaj klub.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.