Oglasio se na Instagramu

Zlatan Ibrahimović digao Španiju na noge: "Pogodite šta?..."

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović nalazi se u centru pažnje prethodnih dana jer se očekuje da donese odluku o nastavku karijere.

Ibrahimović prethodne dvije godine igra za LA Galaxy, ali mu na kraju ove godine ističe ugovor s američkim klubom. Šveđanin je priznao da razmišlja o povratku u Evropu jer vjeruje da i dalje može igrati na visokom nivou.

Iako već ima 38 godina Ibrahimović igra zaista u odličnoj formi i mnogi klubovi iz Evrope su pokazali interes da ga dovedu. Špekuliše se da će se vratiti u Italiju gdje ga želi Napoli, ali čini se da je daleko od toga.

Ibra je danas na Instagramu objavio story koji je podigao dosta prašine jer je najavio povratak u Španiju. Još uvijek nije poznato da li je to vezano za njegovu karijeru ili je to neka varka vezana za sponzore.

"Ola Španija. Pogodite šta? Vraćam se nazad", poručio je Ibrahimović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.