Ni Inter, ni Napoli: Ibrahimović pravi neočekivan transfer?
EPA

Tražena roba na tržištu

Ni Inter, ni Napoli: Ibrahimović pravi neočekivan transfer?

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović sve je bliže odlasku iz LA Galaxyja.

Iako već u poznim igračkim godinama, Ibrahimović je partijama u MLS ligi pokazao kako još nije za 'staro gvožđe', pa stoga i ne iznenađuje kako dobija sve veći broj ponuda.

Najprije se špekulisalo kako će se Ibrahimović najvjerovatnije vratiti u Serie A, gdje ga žele Napoli i Inter, a spisku zainteresovanih klubova sada se priključio i - Flamengo.

Najpopularniji brazilski klub posljednjih godina ostvaruje vrlo dobre rezultate, plod je to, prije svega, i velikog ulaganja u pojačanja kao što su Diego Alves, Rafinha, Filipe Luis... U klubu su spremni i da otkupe od Intera sjajnog Gabigola, ali i da dovedu Ibrahimovića, što bi svakako bilo šlag na startu.

"Flamengo ima taj novac i može da dovede Zlatana ako ga nagovori", pišu strani mediji.

Ibrahimovićev ugovor s LA Galaxyjem ističe 31. decembra, pa će u nadolazećem periodu svakako biti zanimljivo za vidjeti što će sjajni napadač na kraju odlučiti.

Top Komentari

Mele
U Romu dolazi, Amra ga zvala da igra sa Dzeksonom....
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi