10

Komentari (10)

Mikidk
Eto ga u Realu
Gotovo je sa Ibrahimovicem, to on i sam zna, jer njemu 38 godina uso je u 39 godinu, on jedino moze igrati u Americi jos mozda jednu godinu, jedino poneki golmani brane tu do svoje 42 ili 43 godine starosti, Dino Zoff popularni golman u Italiji branio je do svoje 42 godine starosti. Obzirom da dolazi vrieme Ibrahimovicu da okaci kopacke o klin pa se sada pise dosta o Ibrahimovicu, to da ga zele neki klubovi Italiji to je cista laz, Ibrahimovic nije slucajno otisao u MLS Amerika jer zna da jedino tu u poznim godinama igrati fudbal, glavnom fudbaleri koji su vec blizu pozni fudbalerski godina dolaze u MLS i tu zavrsavaju fudbalsku karijeru, garantujem 100 % da cu to Ibrahimovic zavrsiti sa fudbalom najvise za godinu i pol, dakle necete vise nigdje gledati ibrahimovica u Evropi u bilo kojoj premijer ligi, mozda ga jedino prihvati BiH premijer liga. Svaka cast Ibrahimovicu ostavio je velikog traga u Evropskom fudbalu ali njegova fudbalska karijera je gotova.
Milos1312
Sta ima Strucnjak
Saimai1316
Inace ti si glavni savjetnik od Raiole pa poznajes prilike u svijetu fudbala pa cemo se i drzati tog tvog kometara
Adnanos
Ibra je prgav sto se tice reklama. To radi vec par godina isto kad je kobejagi najavio da ce se vratit u reprezentaciju a samo iskoristavao situaciju za reklamu
@dn@n
Real Madrid :)
daca
Moze samo u Valjadolid jer je Ronaldo njegov idol a predsjednik je tog kluba samo mi to logike ima
Alen23
Da ovo nije Dzedovic Nihao
Alpasinacxx
Recreativo Huesca is waiting for u :*
nijepoznat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.