Ibrahimović nikog ne štedi: Ko će ih se sjećati?
(Foto: EPA)

Zlatan u svom stilu

Ibrahimović nikog ne štedi: Ko će ih se sjećati?

Midhat Šljivak

LA Galaxy i Zlatan Ibrahimović ispali su u doigravanju za MLS prvaka.

Galaxy je u polufinalu Zapadne konferencije poražen od gradskog rivala Los Angeles FC-ja sa 5:3 i tako je okončana sezona za popularni tim iz Grada anđela.

Nakon utakmice u centru pažnje bio je švedski napadač Zlatan Ibrahimović. Imao je sukob s navijačima FC-ja, a kao i uvijek, 38-godišnji Ibra je imao šta da kaže.

"Napravio sam LAFC slavnim timom, čak sam i Carlosa Velu napravio slavnim i zbog toga bi trebali biti sretni", rekao je Ibrahimović, a zatim se osvrnuo na dalju karijeru:

"Zamislite ako ne ostanem ovdje šta će se desiti. Ako ostanem, bit će to odlično za MLS jer će cijeli svijet pratiti ligu, a ako ne ostanem, niko neće ni znati šta je MLS", dodao je Ibra.

Zlatan se povezuje sa mnogobrojnim evropskim ekipama, ali odluku o budućnosti još nije donio.

Top Komentari

Benjamingst
Bas prate MLS radi tebe.
3 4
gogs
Pravi bilde
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi