Nakon remija u Gabeli

Nogometaši Bratstva u sjajnoj atmosferi dočekuju Orašje

Esmer Oštraković, foto: Esmer Oštraković

Nogometaši Bratstva prošlog vikenda gostovali su u Gabeli kod GOŠK-a, te su uzeli jako važan bod.

Remi na ovoj utakmici je jako važan jer su Gračanlije bile u nizu od tri poraza, te je bod konačno uzet na ovom teškom gostovanju.

Novu utakmicu Bratstvo igra već u subotu kada u Gračanicu dolazi ekipa Orašja, koja u posljednje vrijeme igra jako dobro.

Gračanlije su danas u jako dobrom raspoloženju odradili novi trening, te je šef stručnog štaba Bratstva, Nikola Nikić, polako počeo određivati sastav za utakmicu sa Orašjem.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trening su propustila dva igrača i to rezervni golman, Namik Mustafić i veznjak Faris Sejdić, koji su povrijeđeni.

Pobjeda se nogometašima Bratstva nameće kao veliki imperativ, a atmosfera sa treninga koji je odrađen danas, mnogo obećava da će da ti sve od sebe kako bi to i ostvarili.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.