Armin Mujčić: Nadam se da je ovaj bod početak naših boljih igara i rezultata
Stoper Bratstva jedan je od najzaslužnijih za bod njegovog tima u Gabeli

Stoper Bratstva za SportSport.ba

Armin Mujčić: Nadam se da je ovaj bod početak naših boljih igara i rezultata

Ekipa Bratstva iz Gračanice danas je gostovala u Gabeli kod Goška u utakmici igranoj u okviru 12. kola Prve lige Federacije te nakon velikih iskušenja uspjela ostati neporažena.

Gabeljani su u drugom dijelu jako pritiskali no više od gola iz penala dovoljnog samo za 1:1 nisu uspjeli.

Jedan od najzaslužnijih za to što je njegov tim neporažen bio je Armin Mujčić koji je iz mnogo duela s napadačima GOŠK-a izašao kao pobjednik.

"Šta da kažem, borili smo se i tako postavili, da pokušamo uraditi nešto pozitivno i napraviti dobar rezultat" - rekao je Mujčić za SportSport.ba i dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Bili smo pod pritiskom loših rezultata iz prethodne tri utakmice u kojima smo igrali dobro a na kraju drastično padali, primali crvene kartone i generalno su nam se dešavale svakakve stvari. Drago mi je da smo na ovom teškom terenu prekinuli tu negativnu seriju poraza. Ova utakmica nam je bila biti ili ne biti, a nadam se da će nam ovo biti prekretnica i da ćemo napokon početi s boljim rezultatima" - rekao je Mujčić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije