Foto: HŠK Zrinjski/Facebook

Završeni radovi na reflektorima

Zrinjski će na svom terenu ponovo igrati u večernjem terminu

Endin Čaušević

HŠK Zrinjski je u proteklom periodu radio na zamjeni reflektora zbog čega su domaće mečeve igrali u dnevnim terminima.

Plemići su bili primorani da poboljšaju rasvjetu na svom stadionu, te su to uspjeli uraditi u kratkom roku. Zrinjski je prethodne mečeve igrao u dnevnim terminima Pod Bijelim brijegom, ali već od 16. kola Premijer lige BiH će se to promijeniti.

Zrinjski u 16. kolu na svom terenu dočekuje Tuzla City i ova utakmica će prema svemu sudeći biti odigrana u večernjem terminu kako bi Plemići predstavili nove reflektore.

"Stadion HŠK Zrinjski dobio je novu reflektorsku rasvjetu koja je danas prvi put testirana, a u narednim danima slijede daljnja testiranja te precizno pozicioniranje svih reflektorskih tijela kako bi sve bilo spremno za utakmicu 16. kola HŠK Zrinjski - FK Tuzla City", saopštili su iz mostarskog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.