Kristijan Stanić: Uz malo sreće, vjerujem da možemo izbaciti i Midtjyland
Kristijan Stanić je U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine

Krilni napadač Plemića bit će najveća uzdanica juniora Zrinjskog u Danskoj

Kristijan Stanić: Uz malo sreće, vjerujem da možemo izbaciti i Midtjyland

Kristijan Stanić mladi je nogometaš HŠK Zrinjski koji je u prošloj sezoni na iznenađenje mnogih tijekom prošle sezone dobio šansu kod Blaža Sliškovića i dobrano iskoristio sve ponuđeno od strane legendarnog Bake. 

Dolaskom Harija Vukasa na kormilo Zrinsjkog Kićo je, kako ga zovu prijatelji, malo pao u drugi plan, a na sve je nadovezao neugodnu ozljedu koja ga je neko vrijeme udaljila od travnjaka. 

Kriza igre i rezultata koja je zahvatila HŠK Zrinjski iziskivala je promjene u taktici mostarskog tima, a k tome ozljede i kartoni s druge strane kroje sastave koji će istrčati na travnjak. Na utakmici 14. kola koju je Zrinjski igrao protiv Željezničara Stanić je dobio prigodu da u posljednjih pola sata utakmice zaigra i pokaže što zna i može.

Tako je i bilo, Stanić je unio veliku živost u igru Zrinjskog, nekoliko puta probio, izborio nekoliko kornera te kreirao neke prilike za svoje suigrače i svakako je bio pokretačka snaga Plemića koji su onako, "na mišiće" iščupali zlata vrijednu pobjedu. Snažni i korpulentni Stanić odnosio je svoje čuvare ispred sebe i pokazao da će se ponovno moći računati na njega u rotaciji Plemića.

Za SportSport.ba Stanić kaže slijedeće:

"Dobro je ispalo protiv Želje, glavno je da smo dobili utakmicu, timska igra je dovela do toga" - govori mladi Stanić i dodaje:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ozljeda je iza mene i konačno sam u punom treningu. Drago mi je da sam dobio šansu, vjerujem u sebe i u svoje mogućnosti, da nisam, ne bih se ni bavio nogometom. Skoncentriran sam isključivo na HŠK Zrinjski i naš što bolji plasman i nadam se lov na titulu. Ne bih zanemario ni nastupe za juniore u UEFA Youth League gdje smo uspjeli izbaciti mađarski MTK i izboriti dvomeč s Midtjylandom koji igramo za nekoliko dana. Puni smo samopouzdanja i vjerujemo da možemo izbaciti i Dance".

"Što se mene osobno tiče, zadovoljan sam svojim igrama i formom ali sam uvjeren da mogu dosta bolje i nadam se da ću to dokazati. Ambicije, kao što rekoh, vezane samo za HŠK Zrinjski, prvo želim izboriti svoje mjesto ovdje a onda, bude li sreće i zdravlja, pokušati se domoći i inozemnog ugovora, zašto ne. No prije svega, nadam se da će me poslužiti zdravlje a onda će svega biti. Vjerujem u sebe i ako Bog da ispred mene su dosta bolji dani" - rekao je Kristijan Stanić za SportSport.ba.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi