Posebno spemljena za meč s Young Boysom

Neprikladnoj paroli navijača Feyenoorda se teško ne nasmijati: Naš Dick...

Kompletirano je 4. kolo grupne faze Lige Evrope, a sinoć su u Rotterdamu snage odmjerili i Feyenoord i Young Boys.

Ovaj meč je na kraju završen rezultatom 1:1. Domaći su poveli preko Berghuisa sa bijele tačke u 18. minuti, da bi konačnih 1:1 postavio Spielmann u 71. minuti susreta.

Young Boys je ostao na prvom mjestu u Grupi G sa sedam osvojenih bodova, dok je Feyenoord dva kola do kraja grupne faze treći sa četiri boda.

Međutim, osim o rezultatu sinoćnjeg meča danas se, prije svega na društvenim mrećama, priča i o transparentu kojeg su na De Kuipu podigli domaći navijači.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Oni su se odlučili šaljivo, ali treba reći i neprikladno, "poigrati" sa imenom svog novog trenera i nazivom protivničkog kluba, pa su poručili: "Our Dick doesn't like Young Boys". Prevod nije potreban, oni koji poznaju barem osnove engleskog jezika shvatit će...

Inače, kormilo tima Feyenoorda je nedavno preuzeo Dick Advocaat. On je zamijenio Jappa Stama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.