EPA

Nema mu spasa u Realu

Rodriguez prelazi u klub koji je 12. na tabeli?

Kolumbijac James Rodriguez tokom januara će najvjerovatnije napustiti Real Madrid.

Kraljevi nisu uspjeli ljetos da prodaju ovog 28-godišnjeg fudbalera, ali s obzirom da se nije izborio za minutažu u proteklom periodu, čini se da mu nema spasa i da će napustiti Santiago Bernabeu.

U to su uvjereni i španski mediji, koji već uveliko špekulišu o budućnosti Rodrigueza, a kao narednu stanicu u njegovoj karijeri vide - Englesku.

Za Rodriguezove usluge je navodno interesovanje pokazao tamošnji Wolverhampton, koji je poznat kao klub čiji igrački kadar u velikoj mjeri kroji agent Pedro Mendes koji je, između ostalog, zadužen i za karijeru Kolumbijca. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Igrač kao Rodriguez bi svakako bio od velike pomoći Wolverhamptonu, pogotovo danas kada je tek na 12. poziciji u Premier ligi, a navodno je i Realov predsjednik Perez dao 'zeleno svjetlo' za transfer.

Rodriguezovo ime se prethodnih mjeseci povezivalo i sa Tottenhamom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.