Trener Chelseaja bilježi sjajne rezultate

Mnogi su sumnjali u Lamparda, ali je on novom pobjedom napravio veliki podvig

S. Pašalić

Chelsea je danas na Stamford Bridgeu savladao Crystal Palace sa 2:0.

Plavci su od samog starta bili bolji tim i samo se čekalo kada će stići do vodstva, a u 52. minuti se i to desilo kada je Abraham pogodio za 1:0.

U 79. minuti sve dileme oko pobjednika su riješene kada je Pulišić postigao gol za 2:0 te je tako Chelsea upisao novu pobjedu.

Bila je ovo šesta pobjeda zaredom u Premier ligi za Chelsea, a Frank Lampard je tako postao prvi engleski trener nakon Alana Pardewa kojem je 2012. godine također uspjelo da veže šest pobjeda zaredom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lampard od ove sezone vodi Chelsea nakon što je naslijedio Maurizija Sarrija na klupi, a iako su mnogi sumnjali u njega, on bilježi sjajne rezultate i trenutno je odveo Plavce do drugog mjesta u ligi sa novom pobjedom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.