Lampard i Vardy najbolji u oktobru

Vrijedna priznanja

Lampard i Vardy najbolji u oktobru

S. Mlaćo

Veoma je uzbudljivo u engleskoj Premier ligi.

Za najbolje u mjesecu iza nas izabrani su trener Chelseja Frank Lampard, dok je najbolji igrač Jamie Vardy iz Leicestera.

Chelsea je dobio sve tri utakice u ligi uz gol razliku 9:3, te je Lampard opravdao očekivanja.

"Srećan sam zbog svih nas zajedno. Osvajanje ovakvih nagrada je najbolja prilika da se naglasi rad najbližih saradnika, ali i fudbalera", kazao je Lampard.

Vardi je prvi igrač koji je postigao deset golova ove sezone, a hat trick je ubilježio u nevjerovatnoj pobjedi nad Souhamptonom 9:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti