Mancini uputio naknadni poziv

Marco Verratti ne igra na Bilinom polju!

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina će kvalifikacije za Evropsko prvenstvo nastaviti u petak utakmicom protiv Italije.

Azzurri će u našu zemlju doputovati u četvrtak i to bez trenutno možda i najveće zvijezde u ekipi, Marca Verrattija koji je već godinam glavni igrač veznog reda PSG-a.

Omaleni veznjak se povrijedio u susretu protiv Bresta. Zbog bola u mišiću napustio je igru u 80. minuti kada ga je zamijenio Marquinhos. 

Roberto Mancini nije dugo čekao te je odmah poziv uputio Sandru Tonaliju, izuzetno talentovanom fudbaleru Brescije koji igra odlično ove sezone. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, osim Verrattija susret na Bilinom polju će propustiti Domenico Berardi koji je nakon godinu trebao zaigrati u dresu nacionalnog tima, ali ga je spriječila povreda protiv Bologne. 

U prvom susretu između ove dvije selekcije igranom u Torinu Italijani su slavili s 2:1 poslije preokreta, a strijelac drugog i ujedno pobjedničkog gola bio je upravo Verratti. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.