Prvi problemi za Roberta Mancinija pred dolazak u Zenicu

Otpao ofanzivac

Prvi problemi za Roberta Mancinija pred dolazak u Zenicu

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina i Italija će kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine nastaviti međusobnim duelom koji se igra u petak, 15. novembra. 

Iako Robert Prosinečki i Roberto Mancini tek sutra trebaju okupiti pozvane igrače dvojica selektora su se suočili sa prvim problemima pa je očekivati naknadne pozive.

Zbog povrede zgloba Prosinečki neće moći računati Tonija Šunjića, dok je Mancini ostao bez povratnika u redove Azzurra, Domenica Berardija.

Berardi je u susretu 12. kola Serije A između Sassuola i Bologne povrijedio mišić te je susret morao napustiti 20-ak minuta prije kraja utakmice. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ovaj 25-godišnjak je sjajno otvorio novu sezonu, na 10 mečeva zabio je sedam golova i radovao se nastupu za Azzurre nakon skoro godinu, ali to se neće desiti. 

Berardi u kvalifikacijama za EURO 2020 nije odigrao niti jedan meč, dok je Roberto Mancini računao na njegove usluge tokom Lige nacije. Do sada je dres reprezentacije svoje zemlje nosio pet puta.

Promo

Top Komentari

Shik
E sada cemo ih rasturiti, jer nam je samo taj bio problem.....
2 0
K79
jadan Mancini
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi