Oglasio se Portugalac

Ronaldova poruka od četiri riječi

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo se oglasio na društvenoj mreži Instagram nakon dešavanja tokom i poslije utakmice Juventus - Milan. 

Maurizio Sarri je izveo Ronalda u 55. minuti, a tom prilikom portugalski fudbaler se zaputio pravo u svlačionicu te se uopšte nije pozdravio s trenerom.

Najpopularniji igrač Bianconera kraj utakmice nije dočekao na Allianz stadiumu te je otišao tri minute prije posljednjeg sudijskog zvižduka.

Ronaldovi potezi su izazvali dosta polemika u italijanskoj javnosti, a Sarri je na pressici nakon meča pokušao stati na loptu kazavši kako Ronalda već 20-ak dana muči problem s koljenom.

"Moramo zahvaliti Ronaldu jer se žrtvovao večeras u teškoj situaciji. Učinio je sve da igra, ali kada sam vidio da nije dobro odlučio sam da ga izvedem iz igre. Prirodno je da su igrači nezadovoljni kada izlaze iz igre, a posebno ako su radili tako naporno da budu tu. Tokom prethodnih mjesec dana imao je problema s koljenom kada je dobio udarac na treningu i malo povrijedio ligamente. Trenirao je visokim intenzitetom, ali vidio sam da ne može dati maksimum. Nije bio na svom nivou i to je to", rekao je Sarri.

Nakon prespavane noći oglasio se i sam Ronaldo koji se oglasio na Instagramu opisavši utakmicu s Milanom u četiri riječi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Teška utakmica, važna pobjeda", kratko je poručio Portugalac.

Ronaldo je od danas u Portugalu gdje se priključio reprezentaciji svoje zemlje kako bi konkurisao za mečeve protiv Litvanije i Luksemburga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.