Miralem Pjanić porukom na Instagramu otkrio tajnu Juventusa: "To nije slučajno..."

Veliki jubilej bh. reprezentativca

Miralem Pjanić porukom na Instagramu otkrio tajnu Juventusa: "To nije slučajno..."

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su na svom stadionu pobijedili Milan sa minimalnih 1:0 u derbiju 12. kola Serije A.

Juve nije ponovo briljirao s igrom, ali ono što je najvažnije za ovaj tim uspisali su nova tri boda. Gol odluke vidjeli smo u 77. minuti kada je strijelac bio Paulo Dybala koji je tako donio pobjedu Staroj dami.

Sinoć je zapaženu partiju imao i bh. reprezentativac Miralem Pjanić za kojeg je ovo bila 150. utakmica otkako je stigao u Juventus na ljeto 2016. godine. Niko u trenutnom rosteru Juventusa nije odigrao toliko utakmica u prethodne tri godine.

Pjanić se nakon pobjede oglasio na Instagramu i poručio da Juventus jednostavno ima mentalitet kako da dođu do pobjede iako može ne pružaju partije koje se očekuju.

"Znati pobjediti u finalu nikad nije slučajno već je to odraz kvalitete ekipe. Drago mi je što sam ovaj dres nosio 150. put u svojoj karijeri u Juventusu", poručio je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi