Dybala donio pobjedu Juventusu: "Niko nije očekivao da zabijem gol desnom nogom"

Argentinac junak Stare dame

Dybala donio pobjedu Juventusu: "Niko nije očekivao da zabijem gol desnom nogom"

E. Čaušević

Paulo Dybala sinoć je bio junak Juventusa jer je svojim golom donio pobjedu Staroj dami protiv Milana (1:0) u 12. kolu Serije A.

Juventus je do pobjede došao u samom finišu kada je gol postigao Dybala koji je početkom drugog poluvremena u igru ušao umjesto Cristiana Ronalda.

Dybala je gol postigao "slabijom" desnom nogom, a nakon utakmice izjavio je da to niko nije mogao očekivati od njega u gotovo svakoj situaciji gleda nekako da se namjesti za lijevu nogu.

"Za sve nas je bilo važno da pobijedimo bez obzira ko će dati gol. Nije ovo bilo naše najbolje izdanje, ali važno je da smo ostvarili pobjedu i da idemo ka odbrani Scudetta. Milan nije dobro počeo sezonu, ali oni su ipak Milan. To je odličan tim s kvalitetnim igračima koji svakom timu mogu napraviti probleme", rekao je Dybala, te se osvrnuo na gol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Niko nije očekivao od mene da zabijem gol desnom nogom. Kada je lopta došla do mene morao sam šutirati desnom nogom i na sreću sve je prošlo kako treba".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi