Baleu je Real na posljednjem mjestu

Šta ga tek čeka nakon povratka u Madrid?

Potez Balea nakon pobjede Velsa izazvao dodatni bijes kod navijača Real Madrida

S. Pašalić

Reprezentacija Velsa je sinoć savladala na svom terenu Mađarsku i plasirala se na Evropsko prvenstvo.

Velšani su slavili sa 2:0, a oba gola je postigao igrač Juventusa, Aaron Ramsey.

Nekoliko dana ranije Vels je savladao Azerbejdžan u gostima također sa 2:0, a u obje ove utakmice je nastupio i Gareth Bale.

Ne bi tu bilo ništa čudno da Bale prethodno nije propustio šest utakmica za Real Madrid zbog povrede, a onda se preko noći oporavio i odigrao dvije utakmice za reprezentaciju.

Bale također voli igrati golf, što je uradio i dok je bio povrijeđen, a nekadašnji sportski direktor Reala, Peđa Mijatović je nedavno u jednoj kolumni napisao da je Baleu na prvom mjestu Vels, zatim golf, a da je igranje za klub iz Madrida na posljednjem mjestu.

Velšanin je sinoć odlučio i da to potvrdi pa je nakon pobjede zajedno sa svojim saigračima i sa velikim osmjehom na licu držao zastavu Velsa na kojoj je pisalo: 'Vels-golf-Madrid, tim redom'.

Ovo se nije svidjelo navijačima Reala pa su već na društvenim mrežama pokazali svoje nezadovoljstvo i žele da se Kraljevski klub definitivno riješi Velšanina, a pitanje je kako će sada biti dočekan na Santiago Bernabeuu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.