"Škrinijar će za 100 miliona eura otići u Real jer ga žele više od Barcelone"

Slovak ide u Madrid?!

"Škrinijar će za 100 miliona eura otići u Real jer ga žele više od Barcelone"

E. Škorić

Mithat Halis, član agencije koja predstavlja Milana Škrinijara, priznaje da bi igrač trebao da ode u Španiju.

Škrinijar pruža dobre partije u dresu Intera i Slovak bi već na ljeto mogao da naprvi transfer života, a u pitanju je mogući prelazak u jedan od dva (po)najveća svjetska kluba.

Barcelona već neko vrijeme prati 24-godišnjeg reprezentativca Slovačke, ali prema riječima jednog od agenata koji ga zastupaju, on je bliže Madridu.

"Škrinijar vrijedi 100 miliona eura", rekao je Halis, pa je dodao: " Real Madrid i Barcelona konkuriraju za njegovo potpisivanje posljednje dvije godine. Sada je Real Madrid bliži postizanju sporazuma s Interom iz Milana, jer ga žele i potreban im je puno više od Barcelone".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inter ga je iz Sampdorije doveo za 28 miliona eura, a nakon samo šest mjeseci Manchester City im je nudio 55 miliona eura. Inter je tada odbio, a sada igrač vrijedi oko 100 miliona eura i vjerovtno će u skorije vrijeme napraviti transfer koji će obradovati i njega i klub.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PAZZAINTERAMALA
BUDUCI KAPITEN INTERA KAKAV REAL KAKVE PICKE MATERINE IZJAVIO JE X PUTA DO SAD DA NEMA NAMJERU NIGDJE ICI IZ INTERA !!!!!!!!!!!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi