Nezadovoljan statusom u Juventusu

Dva ljuta rivala u igri za potpis Emrea Cana

A. Čaušević

Upitno je da li će Emre Can i na proljeće nositi dres Juventusa. 

Njemački veznjak je izuzetno nezadovoljan svojim statusom u torinskom klubu, prvenstveno iz razloga zašto nije prijavljen za mečeve Lige prvaka. Ove sezone je u Seriji A upisao svega četiri nastupa. 

"Očigledno nisam zadovoljan situacijom, ali ću nastaviti da se trudim i dajem 100 % na treninzima. Pokušavam promijeniti situaciju, niti jedan igrač nije sretan kada ne igra i to je moja trenutna situacija u Torinu", rekao je Can.

Prema pisanju njemačkih medija u igri za Canov potpis su dva kluba iz Njemačke gdje bi se ovaj 25-godišnjak vrlo rado vratio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Canov igrački karton se bore dva najbolja njemačka kluba posljednjih godina i ljuti rivali Bayern Minhen i Borussija Dortmund.

Juventus za nekadašnjeg fudbalera Liverpoola traži najmanje 40 miliona eura. S ozbirom da je u Torino s Anfielda stigao kao slobodan igrač Bianconeri su u povoljnoj situaciji da ostvare ogroman profit.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.