EPA

Hoće li ostati u Arsenalu?

Aubameyang oklijeva s ugovorom zbog drugog kluba

Arsenalova zvijezda Pierre-Emerick Aubameyang oklijeva s potpisivanjem novog ugovora.

Aubameyangu ugovor s Arsenalom važi do ljeta 2021. godine, a iako mu čelnici londonskog kluba namjeravaju ponuditi novi i poboljšani, njemu se ne žuri.

Mediji u Engleskoj pišu kako je Gabonac odlaže bilo kakve pregovore koje se tiču produženja saradnje, i to sve kako bi sačekao konkretne signale iz Barcelone, koja se posljednjih mjeseci pominje kao naredna destinacija u njegovoj karijeri. .

"Aubameyang želi sačekati i vidjeti koliko je Barcelona ozbiljna po pitanju interesa za njega", navodi, između ostalog, Sport.

Sjajni gabonski fudbaler je trenutno prvi strijelac kluba i ujedno kapiten, a na Emirates je, podsjetimo, stigao 2018. godine iz Borussije Dortmund.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.