Abidal pratio svaki Petkovićev potez?
EPA

Dinamov napadač na meti Barcelone

Abidal pratio svaki Petkovićev potez?

Katalonski Sport prije nekoliko dana donio je apsolutno senzaciju, a to je da Barcelona želi, ni manje ni više, nego Dinamovog napadača Brunu Petkovića.

Petković koji je u međuvremenu postao i reprezentativac, pruža sjajne partije u dresu Dinama i nije tajna da mnoštvo klubova stoji u redu za njegov potpis, a na popisu želja ga navodno ima i velika Barcelona.

Proteklog ljeta Katalonci su iskrcali milione eura za Antoinea Griezmanna, ali pitanje špice i dalje nisu u potpunosti riješili, pa navodno upravo u Petkoviću vide idealnog kandidata koji bi uskoro mogao da zamijeni Luisa Suareza.

Mediji u Španiji pišu kako je sportski direktor Barcelone upravo zbog Petkovića dolazio na Poljud i Rujevicu, gdje je gledao Hrvatsku protiv Mađarske i Slovačke, a špekulacije je na koncu dodatno rasplamsalo to što je bio i u društvu zastupnika sjajnog napadača, Ivana Cvjetkovića.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno je tema razgovora bio upravo Petković, kojeg Dinamo, vjeruje se, ne bi pustio ispod 20 miliona eura.

Za kratko vrijeme Petković je od 'no name' igrača postao onaj bez kojeg Zlatko Dalić ne može zamisliti reprezentaciju, a igrama i u Dinamu pokazuje kako je već zreo za najveće evropske klubove.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti