Dokumentarac o Barceloni se nestrpljivo čeka: Shakirina reakcija postala viralni hit

Meč na Anfieldu "rak rana" za navijače Blaugrane

Dokumentarac o Barceloni se nestrpljivo čeka: Shakirina reakcija postala viralni hit

E. Čaušević

Barcelona bi uskoro trebala objaviti dokumentarac koji se snimao prošle godine o ovom katalonskom klubu.

Dokumentarni film fokusiran je na svakodnevne obaveze igrača Barcelone i pokazati će sve detalje prije, tokom i poslije utakmice. Naravno, najviše pažnje izaziva utakmica Liverpoola i Barce kada su Katalonci na šokantan način ispali iz Lige prvaka.

Iako je Barcelona u prvoj utakmici na svom terenu slavila sa 3:0 na kraju su Redsi u revanšu napravili čudo i pobijedili bezidejnu Barcu sa 4:0 i na kraju otišli do samog kraja.

U dokumentarcu će biti prikazan i dio kako je porodica Gerarda Piquea doživjela poraz na Anfieldu. U traileru koji je objavljen vidi se reakcija njegove supruge Shakire koja nije mogla sakriti razočarenje igrom Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne, ne! Ne mogu da vjerujem", rekla je Shakira nakon što je Liverpool zabio gol za 4:0.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Horde
Gluma !
5 0
malcolmX
Dobra je Šaćira
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi