(Foto: EPA)

Rossoneri vraćaju Zlatana

Milan poslao zvaničnu ponudu za Ibrahimovića

Midhat Šljivak

AC Milan poslao je zvaničnu ponudu Zlatanu Ibrahimoviću.


Rossoneri i ove sezone igraju veoma loše. Velika je borba kluba da se vrati na stare staze slave, a spas rukovodstvo tima vidi u Zlatanu.

Tako je tim sa San Sira poslao zvaničnu ponudu Zlatanu Ibrahimoviću da se vrati u klub u kojem je igrao do 2010. do 2012. godine.

U tom periodu Ibra je u 85 utakmica postigao 56 golova za Rossonere, a vodio ih je do posljednje titule prvaka 2011. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović će uskoro poslati odgovor Milanu, a neće biti nikakvo iznenađenje ako Zlatan ponovo završi u Seriji A.

Švedski napadač je protekle dvije godine igrao u MLS-u za LA Galaxy, a u bogatoj karijeri je pored Milana igrao za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, PSG i Manchester United.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.