Milan se raspituje za Girouda, ali tu je Inter...

Šta zimski prelazni rok nosi za iskusnog Francuza?

Milan se raspituje za Girouda, ali tu je Inter...

Milan je u potrazi za novim pojačanjima, za zimski prelazni rok.

Podsjetimo, Milan ozbiljno radi na dovođenju svog nekadašnjeg igrača Zlatana Ibrahimovića, ali Sky Sport Italia danas tvrdi da je i Giroud opcija za Rossonere.

Očekuje se da će 33-godišnji Francuz na zimu napustiti Chelsea, u potrazi za većom minutažom, kako bi, između ostalog, osigurao svoje mjesto u reprezentaciji Francuske za predstojeće (2020.) Evropsko prvenstvo.

Međutim, Sky Sport ističe da Milan nije među favoritima za Giroudov transfer, već da su to Inter i Borussia Dortmund.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada su transfer planovi Intera u pitanju, Nerazzurri u januaru žele pojačati i vezni red. Među igračima koji bude interesovanje Intera su iskusni veznjak Manchester Uniteda Nemanja Matić, ali i Udineseov Rodrigo de Paul.

De Paulu se jako dopada ideja o transferu u Inter, ali će Udinese za njegov transfer zahtjevati oko 35 miliona eura, što bi moglo biti preskupo za Nerazzurre.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi