Pomno prate situaciju u Torinu

PSG za Ronalda spremio ponudu koju će Juventus teško odbiti

Endin Čaušević

Juventus danas igra u gostima protiv Atalante utakmicu 13. kola italijanske Serije A.

Stara dama u Bergamo stiže oslabljena nakon što je Maurizio Sarri odlučio da Cristiano Ronaldo neće biti u konkurenciji za ovaj meč. Sve je počelo u prošlom kolu kada je Sarri izveo Ronalda iz igre u 55. minuti, a to se Portugalcu baš nije svidjelo.

Ronaldo je tokom reprezentativne pauze igrao za Portugal i pokazao da nema problema s povredom kako to tvrde iz Juventusa. Međutim, Ronaldo ovaj put nije htio da pravi problem, te je poručio da je fokusiran na oporavak i da zbog toga ne putuje u Bergamo.

Ipak, italijanski mediji smatraju da Ronaldo baš nije u najboljim odnosima sa Sarrijem i da se to još jednom dokazalo. Navodno, Portugalac će na kraju sezone sigurno napustiti Juventus ukoliko se to ne promijeni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Već se neko vrijeme špekuliše da bi se Ronaldo mogao vratiti u Manchester United, a navodno interes za njega pokazao je i PSG. kako piše L'Equipe PSG će naradnog ljeta svim sredstvima krenuti po Ronalda.

Iako će on tada imati već 35 godina u Parizu samtraju da nije greška što za njega žele platiti čak 100 miliona eura. To je ponuda koju će i Juve sigurno teško odbiti ukoliko se nastavi raskol između Sarrija i Ronalda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.