Je li realno da najskuplji fudbaler svijeta odigra ovako loš meč?
(Foto: EPA)

Skromno izdanje Neymara

Je li realno da najskuplji fudbaler svijeta odigra ovako loš meč?

M. Šljivak

Neymar se večeras u utakmici PSG-a i Lillea vratio na teren.


Najskuplji fudbaler svijeta odigrao je 65 minuta, izveo je nekoliko driblinga za TV špice, ali je kada se sve sabere odigrao veoma lošu utakmicu.

Tako za 65 minuta čovjek vrijedan 222 miliona eura nije napravio apsolutno ništa vrijedno spomena u svom povratničkom meču.

Nije imao nijedan udarac, nijedno ključno dodavanje, čak 22 puta je izgubio loptu i imao je svega 64 posto uspiješnosti dodavanja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zaista skromna partija, pa uzalud su mu bili i potezi koji su bili namjenjeni zabavljanju publike.

Prilikom izlaska iz igre pubila je bila podijeljena. Čuli su se i zvižduci, ali i aplauzi, a očigledno mu loše stvari koje je napravio nikad neće biti zaboravljene.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije