Barella bi se trebao vratiti tek u januaru 2020. godine

Trener Intera je imao dovoljno problema i bez ove povrede

Potvrđene loše vijesti za Contea: Barella mora na operaciju, poznato i koliko će biti van terena

S. Pašalić

Inter je sinoć nastavio sa serijom dobrih rezultata i slavio je na gostovanju kod Torina sa visokih 3:0.

Ipak, Antonio Conte je imao razloga za zabrinutost s obzirom da je Nicolo Barella u samoj završnici prvog poluvremena morao napustiti teren zbog povrede.

Barella je imao bolnu grimasu na licu i u suzama je napustio teren, a danas je Conte saznao da će neko vrijeme ipak biti bez jednog od najvažnijih igrača ove sezone.

Naime, Barella je zaradio povredu koljena i morat će na manju operaciju, ali prema svemu sudeći na teren bi se trebao vratiti tek u januaru 2020. godine.

Tako će trener Intera biti bez svog jako bitnog igrača u nekoliko utakmica Serije A, ali i u utakmicama Lige prvaka protiv Slavije Prag i Barcelone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone je 22-godišnji veznjak Intera upisao 17 nastupa i postigao je 2 gola, te upisao tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.