Barella u suzama napustio teren: "Čuo sam da je nešto puklo"

Veznjak Intera povrijedio koljeno

Barella u suzama napustio teren: "Čuo sam da je nešto puklo"

Admin Čaušević

Inter je nastavio sa sjajnim partijama u Seriji A. Nerazzurri su sinoć s 0:3 pregazili Torino i nastavili utrku s Juventusom. 

U finišu prvog poluvremena Antonio Conte je iz igre morao izvesti jednog od svojih najboljih igrača, Nicolu Barellu.

Talentovani veznjak je u suzama napostio teren nakon što je povrijedio desno koljeno zbog čega je zabrinuo sve u milanskom klubu.

"Čuo sam da je nešto puklo", rekao je Barella doktorima Intera kada mu se ukazivala pomoć.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dobra vijest je da je ovaj 22-godišnjak bez štaka napustio torinski Olimpico, a više detalja o povredi bit će poznato nakon detaljnih pregleda u narednim danima.

Barella je ljetos na Giuseppe Meazzu stigao iz Cagliarija. U dosadašnjem dijelu sezone igra odlično, upisao je ukupno 16 nastupa uz dva gola i tri asistencije što je vrlo dobra statistika za jednog veznog fudbalera. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi