FOTO: RK Bosna Vispak (facebook)

"Bh. rukomet ionako živi na aparatima, ali ovo večeras je pokušaj gašenje aparata."

Iz RK Bosna nakon poraza u Gornjem Vakufu jasno poručili: Pokradeni smo!

Esmer Oštraković

U subotu su u Gornjem Vakufu snage odmjerile ekipe Sloge i visočke Bosne, a pobjedu je na kraju slavila domaća ekipa sa 28:25.

Ekipa Bosne iz Visokog u ovaj susret ušla je sa samo jednim porazom, ali gostovanje u Gornjem Vakufu uvijek je teško, posebno zbog sjajne atsmofere.

Ovaj put Sloga je imala motiv više, a razlog je proslava 63. rođendana kluba. Igrači Sloge potrudili su se da pobjedom proslave ovaj ljubilej.

Sa druge strane Bosna je u ovaj susret ušla bez Muhameda Toromanovića i Nedžada Imamagića, a gosti su nakon utakmice bili jako nezadovoljni suđenjem.

"Mi se trudimo da ne komentarišemo suđenje, ali ovo večeras u Gornjem Vakufu je sramota. Bh. rukomet ionako živi na aparatima, ali ovo večeras je pokušaj gašenje aparata. I da - POKRADENI SMO", stoji na zvaničnoj Facebook stranici RK Bosna Vispak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.