Borba za Mbappea

Tuchel odgovorio Zidaneu: Često se zaljubljujemo u stvari koje ne možemo imati

Edmir Škorić

Trener PSG-a Thomas Tuchel dao je zanimljivu izjavu nakon što je prethodno Zinedine Zidane poručio da je zaljubljen u Kyliana Mbappea.

Trener Reala je govorio o Mbappeu, rekavši da je jako zaljubljen u tog igrača.

"Mbappe dolazi na Bernabeu kao rival. Meni je važno da mi odigramo dobro. Znamo koliko je važan za PSG i trebamo biti spremni. Imam ideju ko će ga i kako čuvati, ali više od toga vam ne mogu reći", rekao je Zizou pa je nastavio:

"Mbappe je zaljubljen u Madrid? Zaljubljen sam i ja u njega, baš zaljubljen, i to odavno.''

Na Tuchelov odgovor se nije dugo čekalo, svega nekoliko sati. Upravo na presici pred duel s Realom, trener Parižana je kazao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne znam koliko je Zidane zaljubljen u Kyliana, ali važno je da je Mbappe naš igrač. Često se zaljubljujemo u stvari koje ne možemo imati".

Mbappe je Realova velika želja i navodno će madridski klub učiniti sve da ga potpiše narednog ljeta, ali u Parizu ako išta žele, onda žele da ovaj sjajni napadač ostane u njihovom vlasništvu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.