7

Komentari (7)

Hooruk
Koji kulturan odgovor na ono realovo i zidanovo stalno baljenje na ovog malog. Nonstop prica o njemu a kad ga pitaju za neke druge igrace onda je prica da on ne zeli pricati o igracima drugih timova.
Mase007
Sta se ti javljas? Dobro poznata izreka Real koga hoce njega i dobije. Javi se ovo ljeto kad zavrsi prelazni rok.
Hooruk
O izvini majstore nisam znao da ti imas exkluzivno pravo da se javljas na objave o mbapeu. A sto se tice gdje prelazi, to mi je smjesno kad citam sta pisete, mozda i hoce u real ali samo ako mu daju najvise love, jer to tako ide danas. Prece on i stupcanicu ako iskesiraju najvise.
Hooruk
Hooruk
Hihihihihiihihi. Hala perez
Hooruk
Ma ko je to meni opsjednut. Ako ako. A ako vec hoces tu čast da me bolje upoznas, samo sinko pitaj mamičku, ona će ti sve ispricat do najsitnije detalje i najvece intime. Lezi sine, kasno je.
Tahir
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.