Bavarci slavili s 0:6

Samo red, rad, disciplina: Bayern ponizio Zvezdu pa uradio neočekivano

Admin Čaušević

Poznata fraza "red, rad, disciplina" je tajna uspjeha svih Nijemaca, pa tako i sportskih kolektiva koji dolaze iz te zemlje. 

Bayern je sinoć s 0:6 na stadionu Rajko Mitić ponizio Crvenu zvezdu. Briljirao je Robert Lewandowski koji je zabio čak četiri gola i to za svega 15 minuta.

Nakon takvog razbijanja protivnika bilo je za očekivati da igrači Bayerna dobiju vrijeme za relaksaciju te se opušteno vrate kućama u Minhen.

Međutim, Hansi Flik je nakon utakmice svojim igračima zadao jasan zadatak - poslao ih je na trčanje!

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, fudbaleri prvaka Njemačke su nakon susreta otišli na pomoćni teren stadiona Rajko Mitić gdje su obavili kondicioni trening.

Možda i ovaj potez giganta iz Bavarske najbolje pokazuje koliko je Bayern ozbiljan klub i zašto je s punim pravom već decenijama jedan od najuspješnijih svjetskih klubova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.